HAR DU ET PROSJEKT VI KAN HJELPE DEG MED?

Kontakt oss i dag

Graving

Har du en tomt som må klargjøres for nybygg? Trenger du hjelp til planering av din tomt, eller annet arbeid som krever en gravemaskin? Vi har både gravemaskinen, kompetansen og erfaringen. Vi tar imot alle typer graveoppdrag, små som store!

Bilde av Nicklas Mjør sittende i Gravemaskin - NM Graveservice - Graving og Drenering Drammen

Drenering

En sikker og varig dreneringsløsning må bygge på kunnskap om hvordan vann, vanntrykk og vanndamp (fukt) oppfører seg mot konstruksjoner som opptar fukt og temperatursvingninger under bakken. Kjellervegger og kjellergulv er eksempler på slike konstruksjoner. Dreneringens oppgave er å få rennende og stående vann i grunnen vekk fra konstruksjonen. Vi vet hvordan dette gjøres. Kontakt oss!

Steinlegging

Steinlegging er blitt mer og mer vanlig på gårdsplasser, uteplasser og i hager. Stein kan være så mangt – fra brostein og skiferheller til belegningsstein, og det kan noen ganger være vanskelig å velge mellom dem. Man bør også tenke på de forskjellige egenskapene steintypene har. F.eks. naturstein og betong en felles egenskap – at de holder lenge på solvarmen, noe som gjør dem svært egnet til materiale på uteplassen! Vi vet hva du bør velge, og vi utfører jobben for deg. Kontakt oss!

Men også tilnærmet vedlikeholdsfrihet og god stabilitet som utegulv, gjør at stein ofte blir førstevalget.

Forstøtningsmurer

Enkelt sagt er en forstøtningsmur en mur som holder masse på plass. F.eks for å utjevne terrengforskjeller på en tomt, mellom eiendommer eller mot vegg. En vanlig mur derimot er en frittstående «vegg», uten masse inntil, og har som oftest til oppgave å markere skille. Vi gjør jobben for deg. Kontakt oss nå!

Brostein

Brostein er naturlig eller tilhogd stein som brukes til å lage brolegning, en renslig, solid og slitesterk overflate på veier, fortau, torv og gårdsplasser m.m.. Som regel er brostein hugget av granitt, men diabas, sandstein, basalt og gneis har også vært brukt. Å legge brostein, og hva slags resultat det blir, kan dere se på bildet nedenfor. Ønsker du at vi skal komme og legge brostein hos deg? Vi er bare en telefon unna!

Bilde av ferdig lagt brostein fra NM Graveservice i Drammen

Ferdigplen

Ferdigplen er gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene for ferdigplen. Det å så plen er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb. En plen kan bruke opptil et par år før den er ferdig etablert. Slipp å vente, og kontakt oss i stedet så ordner vi hele plenen for deg på null komma niks! Med ferdigplen slipper du å vente.

Bilde av ferdigplen fra NM Graveservice AS - Drammen - Graving - Drenering - Planering

Belegningsstein

Nordmenn generelt er opptatt av hvordan det ser ut innenfor husets fire vegger. Men de siste årene har flere og flere nordmenn åpnet øynene og ser verdien i en velstelt uteplass også. Med en velstelt uteplass får man et mer helhetlig inntrykk av hele eiendommen. Vil du gi eiendommen din en mer positiv opplevelse, samt heve den generelle standarden betraktelig på huset ditt? Ring oss, og vi kan ordne en vakker og forseggjort hage, oppkjørsel eller uteplass med belegningsstein!

Asfaltering

Ønsker du å asfaltere gårdplassen, oppkjørselen, en vei eller parkeringsplass? NM Graveservice står til tjeneste! Vi både hjelper deg med å finne ut av hvilken type asfalt som bør anvendes, hvor mye du behøver, og vi utfører jobben. Trenger du hjelp med asfaltering? Kontakt oss i dag for en uforpliktende forespørsel!

Opparbeidelse av gårdsplass

Vi tror at et forseggjort utemiljø har en effekt på trivselen. Vi ønsker å hjelpe deg med dette. Det er bare å fortelle oss hvordan du ønsker å ha det og sammen finner vi de beste løsningene. Vi har opparbeidet mange gårdsplasser, og har derfor erfaringen og kompetansen som kommer deg til gode. Kontakt oss for en gratis befaring!

Bilde av opparbeidelse av gårdsplass fra NM Graveservice Sande

Massetransport

Vi transporterer ulike fyllmasser. F.eks jord, sand, singel, grus, pukk og andre fyllmasser. Fyllmasser kan for eksempel brukes for å bygge opp en tomt, eller for å fylle ut ujevnt terreng der det skal lages grusvei/asfaltert vei. Trenger du å få transportert masse? Kontakt oss for mer informasjon!

Bilde av lastebil med gravemaskin på lasteplanet - NM - Graveservice - Massetransport

Hage- og beplantningsarbeid

Ønsker du å skape en vakker, harmonisk hage som trekker opp standarden, og står i stil med huset? Vi samarbeider med en rekke kreative aktører innen hage- og beplantningsarbeid. Kontakt oss for mer informasjon om dette!

Bilde av planering fra NM Graveserice i Sande og Drammen

Fjerning av is og snø

Har du store snømasser eller islagte flater på din eiendom, som gjør det vanskelig for både deg og eventuelle besøkende å ta seg fram? NM Graveservice er behjelpelige med å fjerne snø og is fra din eiendom. Vi fjerner snøhauger for deg, og hjelper deg med å ta bort farlig is. Kontakt oss i dag, og fortell hva du trenger hjelp til!

Kontakt oss i dag

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring, så kontakt oss gjerne for en hyggelig prat!

  FORNAVN *
  ETTERNAVN *
  E-POST *
  TELEFON

  EMNE *

  HVORDAN KAN VI HJELPE DEG? *